EN GR

Τα must-have αξεσουάρ για ένα αξέχαστο πάρτι εν μέσω πανδημίας

04/03/2021

Μάρτη καλώς ήρθες! Η διοργάνωση ενός πάρτι ανεβάζει την ανοιξιάτικη διάθεση της οικογένειας είτε πρόκειται για ένα special event της τελευταίας στιγμής είτε για ένα προγραμματισμένο πάρτι γενεθλίων ή μια επέτειο.

Αν ο στόχος σου είναι να διοργανώσεις μια μικρή οικογενειακή γιορτή ή ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων δεν χρειάζεται να προσλάβεις έναν ειδικό. Μπορείς να το κάνεις μόνη σου αρκεί να είσαι καλά προετοιμασμένη. Ιδιαίτερα τώρα που το οικογενειακό budget στενεύει υπάρχουν εύκολες και οικονομικές λύσεις που δεν είχες ποτέ φανταστεί!

Άλλωστε αν κάτι μας δίδαξε η πανδημία είναι ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για την οικογένεια και τους φίλους μας. Κοινωνική αλληλεπίδραση με όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις κατάλληλες προφυλάξεις για λίγους και εκλεκτούς.

Φρόντισε τη διακόσμηση με μοντέρνα αξεσουάρ

Χρειάζεσαι κάποια βασικά κομμάτια-κλειδιά για να έχεις μια ονειρεμένη διακόσμηση αρκεί να προσθέσεις τουλάχιστον μια ενδιαφέρουσα πινελιά.

Τα μπαλόνια είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει κάποιος σε ένα πάρτι. Υπάρχουν γιρλάντες με μπαλόνια latex ενσωματωμένα που είναι αρκετά εντυπωσιακά. Οι γιρλάντες φαναράκια δίνουν μια έξτρα εορταστική διάθεση και συνδυάζονται μαζί με διακοσμητικές βεντάλιες.

Η πιο hot τάση στη διακόσμηση πάρτι αυτήν τη στιγμή είναι τα foil μπαλόνια με νούμερα ή foil μπαλόνια με γράμματα. Έχει επιλεχθεί για τα πιο διάσημα πάρτι αστέρων του Χόλιγουντ μέχρι τις selfie των πιο επιδραστικών Influencer. Μια επίσκεψη στο Instagram θα σε πείσει ότι μιλάμε για το επόμενο big-thing που μπορείς να υιοθετήσεις και ΄συ.

eParty.gr Tip: Οι πινιάτες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς! Μια παράδοση που έχει τις ρίζες της στη Νότια Αμερική κατακλύζει πάρτι και event σε όλο τον κόσμο και γίνεται το κεντρικό θέμα συζήτησης. Πως λειτουργεί; Επίλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο, τράβηξε το νήμα με όλη σου τη δύναμη και απόλαυσε μια “έκρηξη” κρυμμένων δώρων και γλυκών.

Η εορταστική διακόσμηση περνά από το τραπέζι

Στη συνέχεια ασχολήσου με τον στολισμό του τραπεζιού. Αναλώσιμα πιάτα, πιρούνια και κουτάλια μαζί με ποτήρια και χαρτοπετσέτες ενισχύουν το θέμα του πάρτι.

Το τραπεζομάντηλο θα πρέπει να ταιριάζει αρμονικά με τη διακόσμηση τραπεζιού ενισχύοντας τη δυναμική του θέματος.

Είδη για το μπουφέ όπως καλαμάκια και οδοντογλυφίδες, βάσεις και θήκες ολοκληρώνουν τον στολισμό.

eParty.gr Tip: Τι είναι καλύτερο από τις πιατέλες με φαγητό σε πάρτι παιδικών γενεθλίων; Σνακ για πάρτι συσκευασμένα σε άψογα χάρτινα party-box που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους. Πρόκεται για ξεχωριστα συσκευασμένα γεύματα που εισάγουν μια νέα εποχή εξατομίκευσης και ασφάλειας σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας.

Στο eParty.gr θα βρεις μια τεράστια γκάμα σε διακοσμητικά είδη και αξεσουάρ για πάρτι που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα και όλα τα budget.