Την Δευτέρα 24 Ιουνίου, του Αγ. Πνεύματος, θα είμαστε κλειστά
3
EN GR

Δημιουργήστε μια Εντυπωσιακή Αψίδα Μπαλονιών

30/04/2023

Φέρτε τη χαρά της Άνοιξης στο party σας με την υπέροχη και φωτεινή παστέλ Αψίδα Μπαλονιών του eParty. Είτε ως το... επίκεντρο της διακόσμησης, είτε ως ένα φόντο για special φωτογραφίες, αυτή η αψίδα μπαλονιών είναι ο τέλειος τρόπος να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Το εκπληκτικό κιτ αψίδας μπαλονιών περιλαμβάνει μια μίξη φωτεινών παστέλ μπαλονιών μαζί με χαριτωμένες μαργαρίτες για να ζωντανέψουν τη διακόσμησή σας. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει 70 μπαλόνια, 6 Μαργαρίτες για να στολίσετε την αψίδα, καθώς και 40 μέτρα κορδέλας.

Οδηγίες για τη δημιουργία της αψίδας:

  1. Ξεκινήστε φουσκώνοντας τα μπαλόνια σε διαφορετικά μεγέθη, ώστε να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον και δυναμικό design.

  2. Χρησιμοποιήστε την κορδέλα για να δημιουργήσετε τη βάση της αψίδας. Κόψτε την κορδέλα στο μήκος που επιθυμείτε και τοποθετήστε τη στον χώρο που θα τοποθετηθεί η αψίδα.

  3. Τοποθετήστε τα μπαλόνια κατά μήκος της κορδέλας, δένοντας τα με κόμπους για να μην κινούνται. Δοκιμάστε να τα τοποθετήσετε σε διαφορετικές αποστάσεις και επίπεδα, ώστε να δημιουργήσετε ένα πιο ζωηρό αποτέλεσμα.

  4. Προσθέστε τις μαργαρίτες κατά μήκος της αψίδας, τοποθετώντας τις μεταξύ των μπαλονιών.

  5. Χρησιμοποιήστε τις υπόλοιπες κορδέλες για να δημιουργήσετε κορδέλες που κρέμονται κάτω από την αψίδα, προσθέτοντας κίνηση και μια δυναμική αίσθηση στη διακόσμηση.

  6. Μόλις ολοκληρώσετε τη διακόσμηση της αψίδας με τα μπαλόνια και τις μαργαρίτες, κρεμάστε την αψίδα στον επιθυμητό χώρο, χρησιμοποιώντας προαιρετικά κάποια κολλητικά γαντζάκια ή κλιπς, για να συγκρατήσετε την κορδέλα στον τοίχο.

Με αυτό το κιτ από το eParty, η δημιουργία μιας εντυπωσιακής αψίδας μπαλονιών γίνεται παιχνιδάκι! Είτε πρόκειται για ένα παιδικό πάρτι, είτε για έναν ανοιξιάτικο εορτασμό, αυτή η αψίδα μπαλονιών θα προσθέσει χρώμα, ζωντάνια και πολλή χαρά στην εκδήλωσή σας. 

Και για επιπλέον bonding: Απολαύστε με όλη την οικογένεια και τους φίλους σας τη διαδικασία συναρμολόγησης της αψίδας μπαλονιών και δείτε τη χαρά που θα προσφέρετε, ειδικά στα παιδιά!

Δείτε το κιτ εδώ